Wat is Beroepenkompas?

Beroepenkompas is een site voor iedereen die oriënteert naar een nieuwe baan en/of studie. Met deze site wil ik op een persoonlijke manier alle banen behandelen door middel van interviews met echte professionals!

Volg mij op LinkedIn of Instagram!

Levensverhalen de Podcast
Naar inspirerende levensverhalen luisteren? Abonneer dan op Levensverhalen de Podcast op Spotify!

Wat wil ik later worden?

Iedereen bepaalt op een gegeven moment in zijn leven wat voor beroep hij of zij gaat beoefenen. Vaak doen moeten we al op hele vroege leeftijd bepalen welke richting we op willen. De vraag die dan altijd opkomt is: ‘hoe kan ik nou op zo’n jonge leeftijd bepalen wat ik later leuk vind om te doen?’. Dat is gewoon lastig. Mensen veranderen constant en jongere leeftijd denk je anders dan op latere leeftijd. Met beroepenkompas.nl wil ik deze mensen helpen om meer inzicht in allerlei beroepen te krijgen. Dit doe ik samen met echte professionals die op een persoonlijke manier kunnen uitleggen wat hun baan precies inhoudt. Je hebt veel sites die globaal uitleggen wat een baan omvat en wat er voor nodig is om het beroep uit te voeren. Daarom is het juist interessant om de professionals de simpele wat, hoe en waarom vragen te beantwoorden, zoals:

  • Waar bestaat jouw beroep uit?
  • Wat is je dagbesteding?
  • Waarom heb je deze baan gekozen?
  • Hoe haal je plezier uit je baan?

Het doel van Beroepenkompas

Met Beroepenkompas wil ik, samen met professionals, jongeren en werkzoekenden op een persoonlijke manier inlichten over wat het beroep van de professionals nou daadwerkelijk inhoudt.

Wil jij je beroep uitlichten? Neem dan contact met mij op!